پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مهر ۱۳۸۹، ۱۰:۴۸

عزت الله ضرغامی:

مردم باید در برنامه های صدا و سیما حضور داشته باشند

مردم باید در برنامه های صدا و سیما حضور داشته باشند

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صدا و سیما گفت: مردم باید در برنامه های صدا و سیما حضور داشته باشند و برنامه های رسانه ملی منتقل کننده مسائل و مشکلات و موفقیت های مردم باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، سید عزت الله ضرغامی شامگاه پنج شنبه در آیین افتتاح سامانه پخش ماهواره ای برنامه های صدا و سیمای مرکز سمنان گفت: باید رسانه ملی اعتماد مردم را به خود حفظ کند و نگذارید تا شبکه استانی مختص یک سری افراد خاص باشد.

وی اضافه کرد: باید از برنامه های تولیدی در مرکز بیرون برویم و در بین مردم باشیم و از مردم برنامه تولید کنیم.

رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به افتتاح پخش ماهواره ای برنامه های صدا و سیمای سمنان این امر را هم فرصت و هم تهدید دانست.

سید عزت الله ضرغامی اضافه کرد: این امر می تواند از یک سو با معرفی فرهنگ، آداب و رسوم، ارزش های دینی و ... باعث آبروی استان سمنان و از سوی دیگر در صورت سستی و کم کاری یک تهدید باشد.

وی استان سمنان را استانی با پیشینه خوب علمی، دینی، فرهنگی و اقتصادی معرفی کرد و گفت: از مهمترین وظایف شبکه استانی سیمای مرکز سمنان معرفی قابلیت توانمندی های مردم استان به سراسر کشور و مخاطبان جهانی است.

رئیس سازمان صدا و سیما به همکاران خود در صدا و سیمای مرکز سمنان گفت: حضور مردم در برنامه های این شبکه و تعامل آنها با شما در حوزه های مختلف نشان بارز از موفقیت است و بنابراین بکوشید تا مردم سمنان همواره با شما همراه و همگام باشند.

وی حضور رسانه ملی در میان مردم و اعتماد آنها به رسانه را از مزیت های صدا و سیما برشمرد و گفت: سلامت، پاکی، درستی و هر آنچه خوبی است در میان مردم است پس بکوشید با طرح مسائل و مشکلات مردم در رسانه اعتماد و پشتیبانی آنها را حفظ کنید.

ضرغامی با بیان این مطلب که در دهه پیشرفت و عدالت، کشور در اوج پیشرفت است، گفت: رسانه ملی در همه استان ها باید بکوشد تا این تحول عظیم در کشور را به خوبی منعکس کند و رسانه باید خیلی بیشتر از گذشته تلاش کند.

کد خبر 1162093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha